GA TERUG

Dien nu uw aanvraag in

Heeft u, als Haagse ondernemer, het afgelopen studiejaar nieuw talent een kans geboden via een praktijk- of leerwerkplaats? Maak dan gebruik van de Subsidieregeling praktijkleren van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De subsidie is een tegemoetkoming voor de kosten die u heeft gemaakt voor de begeleiding van een leerling, deelnemer of student. U kunt tot 16 september 2021 de subsidie aanvragen.

De regeling is voor elke werkgever die het afgelopen studiejaar (2020|2021) een praktijk- of leerwerkplaats heeft geboden aan een leerling, deelnemer of student in het mbo of hbo.

Voorwaarden

De voorwaarden om voor subsidie in aanmerking te komen verschillen per onderwijscategorie. Aanvraag voor subsidie kunt u pas indienen na afloop van de begeleiding. U moet bovendien eHerkenning niveau 3 hebben, een voorwaarde om veilig online zaken met de overheid te kunnen doen. Het aanvragen van eHerkenning kost tijd, dus vraag deze tijdig aan.

Blijvende stimulans

De Subsidieregeling praktijkleren is een jaarlijks terugkerende subsidieregeling. Doel is ondernemers blijvend te stimuleren jong talent een kans voor de toekomst te bieden. Het is dus mogelijk om volgend jaar (na afloop van de begeleiding) opnieuw een aanvraag te doen.

Meer weten?

De subsidie wordt verstrekt door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Meer informatie:

GA TERUG